Brodyrmaskiner: PR600


Det är lätt att åstadkomma fantastiska resultat med den kompakta brodyrmaskinen PR-600. Den har samma kraft och samma teknik som en professionell brodyrmaskin och ändå är den mycket enkel att använda. Den här nyskapande maskinen är så kompakt att den får plats överallt och den är även enkel att ta med på resan.

Du styr alla funktioner genom att peka på den lättlästa LCD-skärmen.

PR-600 har sex nålar på ett och samma huvud, vilket gör att du broderar snabbt och enkelt med många färger. Med den automatiska funktionen för färgbyte kan du förprogrammera i vilken ordning du vill använda färgerna i hela mönstret.

Maskinen har automatisk trådklippning av över- och undertråden och cylinderarmen gör att det är enklare än någonsin att brodera föremål som kepsar, väskor, ärmar, byxben, skjortfickor och strumpor.

 


Brother M1034D
För professionellt arbete erbjuder Brother en fyrtrådig overlockmaskin med 6 mm (max) stygnbredd och mekanism för differentialmatning. Med hjälp av tre eller fyra trådar skapas perfekta sömmar på tyger av alla sorter och tjocklekar.Modell 1034D erbjuder bland annat dessa funktioner:

1.Enkelt nålträdningssystem
Påträdningssystemet "Lay-in" förenklar nålträdningen, då du bara behöver lägga tråden i en bana. Dessutom undanröjer den nedre påträdningsöglan alla problem.

2.Direktrullad fåll
Med hjälp av sömfingret som du fäller ut kan du sy rullade fållar utan att byta ut stygnplåten och pressarfoten.

3.Mekanism för differentialmatning
Differentialmatningen förbättrar sömnad på tyger av stretch/trikåmaterial och tunna tyger.

4.Stygnbreddsreglage
Stygnbredden kan lätt kontrolleras med ett enda reglage.


Brother PX 100

Symaskin med 24 sömnadsfunktioner


Välj mellan 24 olika sömnadsfunktioner. Nålläget går att justera. Du kan sy fållsömmar och elastiska sömmar, dubbelnål finns för t.ex. fållning av trikå.

Knapphålen blir jämna och fina genom att PX100 arbetar i fyra steg med stygntäthetskontroll. Tillbehör för knapphål, knappisömnad samt blixtlås finns. Arbetar du med större tygstycken går det lätt att ställa om till flatbords-sömnad.

Det går också snabbt och enkelt att ställa om för spolning av undertråden och att byta pressarfot tack vare ett snap-on-fäste. Stygnlängden kan regleras steglöst. Hållare för trådrulle finns för både liggande och stående trådrulle och mataren går lätt att sänka genom en spak. Även trådavskärare finns.

PX-100 har elektronisk hastighetskontroll med säkerhetsströmbrytare för motor och lampa. Maskinen väger 7,2 kg och har inbyggt handtag för att lätt kunna flyttas.

 


Brother XL 3500


Symaskin med friarm
Helautomatisk fyrstegsfunktion för knapphål

Sömnad med friarm

Justering av stygnbredd och nålinställning

Toppmatning av spolar

Dubbelnål för sömnad i två färger

 


Vi har fler symaskiner att välja på från Brother både nya och begagnade. Välkommen att besöka oss!