BERNINA artista 200

Med BERNINA artista 200 blir även krävande sömmar och broderier otroligt enkelt. Det är en av världens första sydator som har Microsoft, Windows CE som operativsysem. På den stora färgglada pekskärmen ser du all den information du behöver. Unika my artista Internet portal förser dig med senaste information som du kan ladda ner.

BERNINA artista 185

Enkel att använda och mängden av bra användarfunktioner gör att sömnad och brodering med BERNINA artista 185 är ett riktigt nöje. Med ett urval på 250 broderidesign kan du ge dina kläder och heminredning en helt egen och personlig prägel.

BERNINA aurora 440QE

Nya aurora 330QE är världens första sydator som är försedd med BERNINA`S automatiska stygnregulator (BSR), vilken försäkrar jämna stygn vid frihandsbroderi- eller quilting. Med BSR är det en fröjd att quilta i varierande material och med olika tjocklek, med jämna stygn.

 

BERNINA aurora 430

Med auroar 430 upptäcker man hur enkelt det är att sy. En mängd nya funktioner och att den är så enkel att använda gör att aurora 430 passar alla användare och ändamål. Med den externa PC anslutningen, softwareprogrammet för broderi Editor Lite och broderimodul, kan du också brodera motiv via din PC och sätta personlig prägel på dina favoritplagg och heminredning.

 

BERNINA aktiva 240

Med sin activa-serie, förser BERNINA alla aktiva sommare med bästa sömkvalitet och maskiner med display som är enkla att använda. Vare sig du är nybörjare, syr då och så eller är proffs, är BERNINA activa med sina användbara funktioner ett utmärkt val.

 

BERNINA 1008

Till och med BERNINA`S traditionella modell har fördelar som gjort BERNINA världsberömt med sin styrka och exakta sömmar. Maskinens många fördelar gör att BERNINA 1008 fortfarande är mycket populära, även när du avancerat från hobbysommare till proffs.

 

 

BERNINA deco 330

Broderidatorn deco 330 är så enkel att använda att även de mest stressade mammor kan ta sig tid att brodera. Tack vara den stora broderiytan, logiska pekskärmen och kompabilitet med BERNINA broderikort, är det nu hur enkelt som helst att brodera vackra motiv.

 

BERNINA 1300 DC

Overlockar är symaskinvärldens atleter- idialiska för stretch-sömmar och töjbara material. BERNINA 1300 DC utför tre olika arbetsmoment: sömnad, klippning och överkastning. Du kan välja mellan 24 olika sömmar. Du kommer att bli förvånad över det behändiga trädningssystemet, dekorsömmarna som ger arbetet en speciell touch och all tekniska finesser.

Ytterligare 7 modeller finns.

BERNINA bernette 90e

Upptäck ett nytt sätt att sy. Utrustad med LCD och ett stort urval av sömmar, är den pålitliga bernette 90e den perfekta maskinen för nästan all slags sömnad- även när du är ute och reser. Enkel att använda och utrustad med en mängd praktiska egenskaper klarar denna maskin att göra dina kreativa idéer levande. Med bernette 90e blir heminredning, accessoirer, presenter, quiltning koch klädsömnad succé utan någon större ansträngning.

Läs mer om BERNINAS symaksiner på deras hemsida >>